Black & White Penthouse

0
149

The Interior Design of a two floor, 350 sq.m. Penthouse in North Tel-Aviv The tenants: a young couple that entertains frequently. The challenge: to create a surprising, bold, unconventional, minimalist space, with a dash of elegance and a touch of humor – all within a totally standard apartment building. The lower (entrance) level has two children’s suites, a parent’s master suite and a large family entertainment room. They are all designed in a black monochrome palette which at times gives a dramatic scheme, and at times a casual cozy feeling. The upper floor is actually a three sided glass cube surrounded by a perimeter balcony facing the park, city skyline and the sea in which a long reflection pool facing the sea was This floor was designed mainly in white to give a soft blending background to the kitchen, dining room and living room.

aa151aaf-e4cb-477d-92e3-e12b92aedf5a

f6f05469-5267-474a-96b6-1242b95ed9f1

3bd9be59-8865-4330-89fd-6ebf2b8b4092e4ce24f3-c3e5-4f60-9167-6e240d88df5d8c967d35-a424-420d-9e9e-fc5ff85b0a858434177c-d080-41e1-a876-61eef74489a3

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY